Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Στο 3ο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου και στο Φεστιβάλ του Άρδα θα συμμετέχουν το καλοκαίρι ''ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ''


Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας σε δύο σημαντικές καλοκαιρινές συναυλίες μας και μάλιστα εκτός νομού.



Συγκεκριμένα το συγκρότημά μας προσκλήθηκε να συμμετέχει την Κυριακή 21 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο 3ο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου που θα πραγματοποιηθεί στους πρόποδες του ολύμπου στην Ολυμπιάδα Ελασσόνας (το φεστιβάλ είναι 4ήμερο 18-21 Ιουλίου και συμμετέχουν 35 νεανικά συγκροτήματα)



Επίσης, την Τετάρτη 24 Ιουλίου θα ταξιδέψουμε στην μακρινή Ορεστειάδα και συγκεκριμένα στις Καστανιές του Έβρου προκειμένου να συμμετέχουμε στην 19η Συνάντηση Νέων Άρδα, στο γνωστό φεστιβάλ του Άρδα, όπου μάλιστα θα ανοίξουμε και την αυλαία της φετινής διοργάνωσης.


Στο φετινό φεστιβάλ του Άρδα συμμετέχουν πάνω από 30 συγκροτήματα με σημαντικά ονόματα καλλιτεχνών όπως Ρόκκος, Ζουγανέλη, Κότσιρας, Αρβανιτάκη, Αγγέλακας κ.α.

Για 19η χρονιά, από 24 μέχρι 28 Ιουλίου, στις μαγικές όχθες του ποταμού Άρδα, που ενώνει τρεις λαούς, τρεις πολιτισμούς, οι νέοι -μικροί και... μεγαλύτεροι - συναντιούνται!
Μαζί με αυτούς και ''ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, τα οποία την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 1 το μεσημέρι θα γίνει Υποδοχή 500 και πλεόν ποδηλατών από Ελλάδα, Τουρκία και Βουλγαρία από τους οικοδεσπότες τοπικούς Συλλόγους των Καστανεών και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι με ''ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ”, ενώ από τις 19:30 μέχρι τις 20:15 στην σκηνή Art Stage ''ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ” θα ανοίξουν ουσιαστικά την αυλαία της φετινής διοργάνωσης με βαλκανικούς ρυθμούς.