Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

’’Τα Χάλκινα της Καστοριάς’’ στο ετήσιο μουσικό φεστιβάλ του Συλλόγου ''ΜΑΖΙ ΣΟΥ''


Ένα βαλκανικό γλέντι πρόσφεραν ''ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ'' το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου στους επισκέπτες αλλά και στο φιλόμουσο κοινό της Καστοριάς στον χώρο στον χώρο του Λιμναίου Οικισμού Δισπηλιού στο ετήσιο φεστιβάλ του Συλλόγου ''ΜΑΖΙ ΣΟΥ''.

Ήταν μία ακόμη ωραία διασκεδαστική συναυλία στην οποία για μία ακόμη φορά συμμετείχαμε με πολύ ενέργεια και διάθεση παρουσιάζοντας ένα καθαρά βαλκανικό πρόγραμμα στους παρευρισκόμενους.
Ωστόσο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση του Συλλόγου ''ΜΑΖΙ ΣΟΥ'' για την προτίμησή του να μας συμπεριλάβει στο φετινό πρόγραμμα συναυλιών, δίνοντάς μας παράλληλα την ευκαιρία να διασκεδάσουμε τόσο εμείς όσο και το κοινό, ενώ να τονίσουμε ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για το πολύ σπουδαίο έργο και τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Συλλόγου ''ΜΑΖΙ ΣΟΥ''.
Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας στηρίζοντας πρωτίστως τις προσπάθειες του Συλλόγου ''ΜΑΖΙ ΣΟΥ'' και μετά τα συγκροτήματα που συμμετείχαν στο διήμερο φεστιβάλ, ενώ με την παρουσία του μας γεμίζει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας που ξεκινήσαμε πιν δύο χρόνια. Σας ευχαριστούμε πολύ!!!